<-klik til forsiden
ohhh, yeaaar

Altså alt der ikke lige foregår nu, det er jo histore, det vil sige det meste af den her hjemmeside er historie... nej, glem det, det vil føre for vidt.

Work, work, work'n woll.... 'tell ju daj! Artiklen kan anbefales til en almindelig indføring i bandet!! neej, klik ikke her, jeg ved du bliver skuffet!

 

Her var engang et link til en god hjemmeside et andet sted i Cyberverdenen, hvor bandets noget brogede historie blev ridset op. Nu er det jo sådan at bandet har udviklet sig noget siden dengang så beskrivelsen var måske blevet mere historisk end en historie om bandet, som det ser ud nu, og hjemmesiden er i øvrigt nedlangt...så, jaa...

Nu vel, der mangler jo stadig sagaen om hvordan det hele startede sådan i grove træk, og i særdeleshed hvordan det endte som det det har gjort i dag, så det må vi se at få gjort noget ved... 

Hvis du derude har et input, måske kender du nogen der kender nogen der engang har lejet et guitarstativ til en fra Magtens Korridorer, så må du enden skrive til siderne her på GigaFan@GigaFan.dk (vi er søde og venlige og gør næsten ingen fortræd).

Ellers må vi jo se hvor stor viden er her på redaktionen, og gøre noget ved det herfra. Der må tænkes...

- i fællesskab kan vi løfte byrden 

 

Ikke al det snak

Ikke-så-meget-pis-pricippet i den danske musik bliver ikke holdt højere af særlig mange andre end af Magtens Korridorer. Én weekend til den første plade, to til den anden – "det ka’ sgu da ikke tage så lang tid at lave en plade!".

Det uslebne band startede lige så langsomt for år tilbage, i et fnaskfugtigt øvelokale i udkanten af Valby Kbh.

Det eneste de ville var at være verdenskendte, men lidt mindre kunne også gøre det. Og søreme, eventyret blev til virkelighed – frøen blev til en stor fed tusse! Ikke helt verdenskendt, men kendt et sted i verden.

Upopulistisk musik

Tag dig sammen! - udsagnet ligger på bunden af alle deres numere. Magtens Korridorer har aldrig været R&B-muzak-let-fordøjeligheder på salgsturné og charmeoffensive. Det har aldrig været målet at lefle for den brede musikglade offentlighed. Derfor er den brede offentlighed måske også blevet væk. Det her er for folk med voks i ørene og hår på nerverne – eller tålmodig hed til sluge noget kultur de ikke allerede har lært at indtage. Magtens Korridorer har aldrig kunne ryste undergrunden af sig, men de har heller aldrig prøvet.

" Punk nouveau", "KnækRock", "PostPunk" eller "PunkRock", "drengerøvsrock", ja, hvorfor ikke "Rock med træskostøvler på" har været nævnt af det etablerede miljø. Det er i hvert fald ikke "rock med en lidt skæv kant"! Musikkken er lavet på knuste ølflasker og utøjlet energi, fremført af folk der ikke hæver sig selv højere, end at de godt tør stå ved, at de bor ved siden af almindelige mennesker – måske lige ved siden af dig!

Protestbandet?

For folk der ikke hører efter, kunne Magtens Korridorer lyde samfundsomstyrtene. Men alt afhænger som bekendt af øjnene der ser (eller her ørene der lytter). Hvis du kan finde det forkromede revolutionære politiske budskab i deres musik, så er det nok fordi du mener at det bør der være i sådan noget musik. "Det ligger et-eller-andet sted – det må være der!" Men du kommer nok til at spille cd'er en gang til, hvis du skal finde det rigtige svar! Ironi kan være en svær ting at tumle.

Det er rigtigt at der ligger en form for intellektuel proces forud for at forstå indholdet af sangene, men gør der ikke næsten altid det? Her skal der bare lidt mere til end sædvanligt. Men øvelse gør mester.

Fremtiden...

Vi har ingen anelse, men det er spørgsmålet, om de selv har. Indtil videre har alt så vidt vi ved været selvfinansieret hvilket begrænser mulighederne for at vælte musikken ud. Ærgerligt nok. At stoppe mens legen er god, har aldrig ligget til Magtens Korridorer!

Og hvem ved, måske kunne eventyret fortsætte, hvis der var nogen der gad at kyssede lidt på den etablerede pladebranche. Det kunne være der gemte sig en prins med øre for et stykke med Magtens Korridorer.