Terkel Møhl forsiden

 

Terkel ''for vild'' Møhl

Hvad spiller han så: Den tunge saunabas

Terkel har spillet i rigtig lang tid og rigtig meget oven i købet, ikke bare i Magtens Korridorer. På trods af en meget blød musisk fortid med funk og jazz i 80’erne og det der er værre, så pumper han godt i bandets nedre dele.

Det har jo været en fryd for øret at få en bas med, der ligger swingene fast på beatet. Den hamrerne puls i bandet har fået et fantastisk løft efter at han er kommet og sat sig på det.

Terkel kører den på flere instrumenter – så vidt rygterne vil vide. Der er med sikkerhed gemt en endog rigtig habil guitarist i ham, ragtime og ting - uden problemer! En tyver på han også spiller tangenter uden at skulle anstrenge sig!

Der er ingen tvivl om at Terkel kan synge, så vi kan kun se at det er et spørgsmål om tid før han trykke juhuukoret af i Magtens Korridorer

 

 

**** Terkels udstyr * **

Hvis du vil tjekke lidt mere ud på delene, så klik på dem.

 

Terkel spiller på sin gode gamle Fender Stratocaster bas i lakeret træ. Han har taget slagpladen af, så den får det hårde saunalook. Så vidt vi ved er det det originale pick-up setup der sidder på! Helt vildt ærgeligt, har vi ikke kunne finde en der bare lignede en lille smugle - men så er det jo lige at Terkel har sendt os dette scan til siden - vi takker ærbødigst...

 

 

 

 

 

Han kører over en Radallforstærker en RB60-115, det er den model der står længst til venstre på billedet neden under. Den er også på billedet bag bassen. Hvis der er nogen der skulle ligge inde med et bedre billede, må i endelig sende det til os, eller fortælle hvor det ligger!

Da Terkel er gammel funkbassist, mestre han slagbassen rigtigt lækkert, men kører uden problemer med en god plekterbas.

Den Stora Finska Saunabassen

daawwn-daawwn-plånk.. daawwn-daawwn-plånk..