Velkommen til Gigafan.dk

Lavet af fans, lavet til fans af
Magtens korridorer 


NYT NYT & GAMMELT:

SNIGKIG PaA GRØN TOUR:-)!
Læs nyhederne

!

 

 

 

--------------------_-_---------------------------------
"Stop lige en gang... hva' kan jeg så finde her?" DK's eneste poetiskePostPunk band!!Buuuum, buuuum, sagde den lille bas i mellemgulvet!!

(det er sgu da garagerock!)

 

 

 

Ja, underligt nok findes der ikke en baggrundig MAGTENs KORRDORERs hjemmepage herud i cyberrummet. Ikke alene er det halvunderligt - det er også helt urimeligt. Herfra hvor vi hænger, er det virkeligt meget, om meget uinteressante bands, så hvorfor ikke gøre noget ved det selv, tage initiativ – vær positiv – og lave en side om de fede, hvor du kan komme lidt tættere på deres for fede verden; Magtens Korridorers fanspind!

Velkommen!Undskyld, men har du vasket hænder, efter du var ude og tisse? Danmarks mest sexede hjemmeside! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

var der nogen der sagde forvokset børnerock... og hva' så!?

Vidste du: hvide hjemmehørmere vidner og vid og potens!


 

Hold kæft hvor det roder!
Synes du det er en rodet side? Så er du sikkert også sådan en der siger "ej, helt ærligt, du må undskylde at der roder sådan" - selvom du lige har ryddet op.. Man ud må endelig skrive, hvis du har kritik, kontruktive forslag eller fulstændig overdrevet ros!!
 
 

..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

o g i øvrigt... hvor er derså langt ned til den tæller, jeg synes ærlig talt ikke du skal rulle videre... OK..., stop her, ikk'?! 

Godt så har vi en aftale...


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
OK, så sjovt var det vidst heller ikke at rulle helt her ned, hva'?! Nu synes jeg du skulle klikke lidt på menulinien her neden under, og så gør hvad der bliver sagt en anden gang… tror du måske at jeg… nej...GLEM det…!!
...:.

Vi har haft !Hit Counter
 

Er du alene? Hm, findes der mon andre ligesom dig?