til forsiden

Det lille hus på broen

 

...hørt ude i byen, eller i en mail direkte fra et bandmedlemmerne (ja, man omgås næsten de store!). løse rygter og halve vinde, det er hvad du får her...
--------------------------------------------------------.--------------

VI ER DER IGEN :-) ... juli. 2006

Ja, så kan vi faktisk lige komme med en meddelelse: Joh, det drejer sig om Grøn Koncert, som MK jo spiller på (men det ved du sikkert allerede). Men hvad du måske ikke ved, er at du kan komme til at høre dem inden Grøn. Nemlig på noget presse-noget, som en forsmag på hele det grønne halløj. Hvis du er så pisse heldig at bo i nærheden, så har du mulighed for en snigpræmiere de her steder:


Næstved d. 3. juli kl. 10.00 v. Underhuset Bodega på Axeltorv
Odense d. 3. juli kl. 14.30 v. Ryan's, Fisketorvet 12
Kolding d. 4. juli kl. 10.00 v. Pitstop, Jernbanegade 54
Esbjerg d. 4. juli kl. 14.30 v. Café Chr. IX., Torvet 17
Århus d. 5. juli kl. 10.00 v. Café Smagløs, Klostertorvet 7
Aalborg d. 5. juli kl. 14.30 v. Café Obl, C.W. Obels Plads 2

 

Håber at du er en af de heldige :-)

 

SÅ ER DER BID... maj. 2006

Jeps, så vi tilbage, med lidt af det som man ikke kan finde andre steder :-) Først skal vi sige tak til Kenneth - tak! - der har været så venlig, at sende os teksten til Fnasksangen (se under tekster). Tak for det, Kenneth! Samtidig vil vi gerne opfordre alle, til at sende tekster til de sange som vi stadig mangler på sitet. Lyt dem af og plobs dem i en mail, så kommer de på før eller siden.

Så er der mange, der spørger, om vi ved, hvor man kan få de gamle plader. Til det kan vi sige... nej... eller, prøv Accord eller www.musiclink.dk de har haft dem. Men det er godt nok ved at blive en mangelvare, og det er kun "Bagsiden af medaljen" og EP'en - den der bliver kaldt "Den sorte", man kan finde (hvis man har heldet med sig).
Så har René være til koncert og sendt os et link til hans billeder. De ligger lige her. 1.000 tak til René og undskyld den ultra langsommeligheden!

Sidste og mindst, så er der også rigtig, rigtig mange, der skriver efter akkorderne til deres sange. Vi har dem altså ikke, og vi ved ikke noget om musik, så vi kan ikke hjælpe jer.

Jeps, men det var det. Og så ses vi måske på RF?! For sæven det bliver en af de større!! :-D

 

JOH, I LIVE I DET STORE HELE... jan. 2006

Vi trækker stadig vejret, og der er stadig folk der kommer og går, men som vi også skrev sidste år, så er vi blevet løbet totalt over ende. Magtens Korridorer har endelig fået den plads i sendefladerne rundt omkring, og det glæder vi os jo over. Sikke mange koncerter vi nu render til hele tiden, dejligt.

Mht. fansider, så vil det være helt på sin plads, at minde om linksiden der er kommet et nyt link til en ny fanside, hvor du selv kan gå ind og skrive om dine oplevelser og sådan noget. Tjek den ud, den er rimelig tjekket!!

 

STEMMER DU, SÅ STEMMER JEG... jun. 2005 #7
Vi har ikke i vores 4-5 årige historie skrevet 7 nyheder på én måned - og så i sommerferien - men det rykker jo virkeligt.
Nå, men det vi egentlig ville fortælle, er at MK er rykket ind på plads nr. 2 på Tjeklisten. Vi håber selvfølgelig at det fortsætter, Lorteparforhold på 1. pladsen ville jo være virkelig stort.

Og så skulle studiedatoen også være på plads. Iflg. MKs egen (meget, meget fine) hjemmehørmer så starter de allerede d. 19. i denne måned, og udkommer allerede til efteråret. Det er jo næsten ikke til at tro, med alle de "Ulven kommer!" de har fyret af i tidens løb. Men helt at lade være med at begynde at glæde sig, det sgu nok svært :-) God badering til alle...

 

SUPER OVERRASKENDE INDGANG PÅ TJEKLISTEN... jun. 2005 #6

De blev sgu nr. 3!! Vi havde da håbet på at drengene kom ind på listen, men havde da ikke gjort os forhåbninger om, at det skulle blive til en 3. plads!! Der findes andre som os, der virkelig kan se det fantastiske i Magtens Korridorer. Hvor det fedt, og velkommen i klubben!

Nå, men vi (ja, dig og mig) kan jo ikke sidde på den flade... tingene sker jo ikke af sig selv. Jeg hopper ind og stemmer nu, og så synes jeg du skulle følge efter, fx her Tjeklisten. Husk at stemme senest tirsdag!!

 

P3's TJEKLISTEN UDVISER SMAGFULDHED... jun. 2005 #5

Igår blev det offentliggjort at Tjeklisten sætter "Lorteparforhold" på som kandidat. Det betyder at du og mandag og tirsdag kan stemme Magtens Korridorer ind på listen for første gang i bandets historie. Jer der allerede hører Listen ved hvad I skal, men for alle jer andre pader, så klik her Tjeklistenog glo det selv de står som nr. 36! Når det er gjort, så husk at maile en mail til Tjeklisten (eller klik her). Hæ, det kunne være grineren hvis MK kom på Tjeklisten, det er vi ikke mange der har troet igennem tiderne!

 

DEN ”HEMMELIGE” KONCERT... jun. 2005 #4

Hvis man ikke lige ved det, kan man ikke lige se det: Vi har fundet ud af, at Magtens Korridorer skal spille i Kongens Have i Odense d. 6. august. Oplysningen har vi fra siden www.keepmusiclive.dk, der skulle være MK's booker? (se under koncertkalender). Det mystiske er, at det ikke fremgår af MagtensKorridorer.dk - deres egen side. Ja, de kan tilsyneladende stadig lære noget af storebror GigaFan.dk, hæ, hæ...

(vi vender tilbage, når vi ved noget mere...).

 

Yeaaaaaaaaaaaar..... PLADE!!... jun 2005 #3

.... vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har skrevet om, at nu måtte Magtens Korridorer så udgive noget, og hver gang skete der et-eller-andet. Ingen plade. Men nu er der virkelig lys forude!! Set med vores øjne er der sket to virkelig vigtige ting, den ene kan du se her..... ja, Magtens Korridorer har fået deres egen hjemmeside! Efter alle de år, får disse sider et egentlig cyber-teknisk modspil fra bandet selv. Fedt! Her på redaktionen kommer vi til at skulle vende os til, at der er andre medier som folket kan trække på, når I forlanger viden om MK's gøren og laden. Sæ'fø'li' vil vi stadig være den helt officielt uofficielle Magtens Korridorer fanspind (at I ved det!)!!

Men, men, det er jo slet ikke det vigtigste. Det er nemlig, at de i flg. deres egen hjemmeside har inviteret til vi-har-fået-pladekontrakt-fest Skt. Hans torv!! Folkets krav om plade er simpelthen blevet hørt. Der står ikke noget om hvornår pladen kommer, men en rigtig pladekontrakt, det må tælle for noget. Det er helt vildt!! 

 

MAGTENS KORRIDORER PÅ SOCIALT ARBEJDE... jun 2005 #2
Det var en koncert med Magtens Korridorer der var den sidste på RUST før den tragiske skudepisode lørdag d. 28. maj. Aftenen før havde MK fyldt spillestedet men koncertgalde mennesker – dagen efter lukkede RUST som konsekvens af hændelsen.

Nu genåbner RUST med en række støttekoncerter for det sociale arbejde i området. På RUSTs hjemmeside kan man læse, at Magtens Korridorer sammen med en række andre kunstnere spiller på støttekoncerten fredag d. 17. juni kl. 21. Læs mere på RUSTs hjemmeside.

NR. 1 PÅ WWW.PAYLOAD.DK - FOLKET VIL HA' PLADE... jun. 2005 #1
Kan det blive mere tydeligt!? Her på siderne har vi sagt det i en (cyber-)menneskealder: folket er klar til MK, de vil have pladen, og det skal være nu!!
Hvis bandet nogen sinde har været i tvivl, så kan de (eller et-eller-andet pladeselskab) jo kigge lidt på siden www.Payload.dk hvor man kan købe super-radio-hittet "Lorteparforhold". Den har nu ligget nr.
1 på hitlisten i over to uger!! og det er over Melodi Grand Prix nusergøjen Jakob Sveistrup. Kan I komme i studie og få lavet noget mere lyd til os!! Vi vil ha' det og nu siger vi ikke "be' om" mere. Afsted med sig...!!

HELTENE FRA HERNING ... apr. 2005 #3
Ja, i sandhed findes der helte til i denne verden, og det skal vi selvfølgelig fortælle om. Du læste sikkert anmeldelsen fra Herning Folkeblad? I den gemte der sig det vitigste budskab: MAGTENS KORRIDORER spiller på deres første større festival nemlig Rock i Herning, hvor de ifølge programmet skal åbne Blå Scene kl. 14. Hvor blir det stort!! Som vi skrev i den første aprilnyhed, så skal DR Rytmisk tildeles medaljer, men der skal være et par stykker til overs til nogen i Herning!

MK SPILLER LIVE TIL DR-PRISUDDELING... apr. 2005 #2
DR har gjort det igen. På onsdag d. 27. apirl har DR bestilt Magtens Korridorer til at spille til DR-prisuddelingen for børnebøger "Orla-prisen". Det kan godt være, at vi ikke skulle blive imponerede mere over at de tør, men alligevel... Iflg. DRs hjemmehørmer så har de lavet en sang til lejligheden, som vi håber kommer til at ligge langt, langt væk fra de almindelige ofte kedelige børnesange. 

HELTENE FRA DR...apr. 2005 #1
Fortjenestemedaljer skulle uddeles ved personaleindgangen til Danmarks Radio P3, for derinde venner, sidder nogle af de mennesker der ved noget om musik. Allerede i dag har venlige personager skrevet til os, og fortalt at de har hørt "Lorteparforhold" på P3, hvor er det dog stort, og hvor er det dog fedt!! Så kunne man jo godt tro, at det gik sin slagne gang, og det gør det sikkert også, men men... DR er igen på banen med en geni-streg. De har såmænd være på Fermaten i Herning d. 24/3 og optaget MK-koncerten og dælme om de ikke også sender koncerten på P3. I ER NOGLE GUTTERMÆND OG GURINDER DERINDE!! HÆ!! 
Læs i øvrigt anmeldelsen i Herning Folkebland her... eller der.

HVOR DER ER RØG..! - mar. 2005 #2
Ja, vi sagde det jo, og se om det ikke var rigtigt! Magtens Korridorer er blevet udvalgt til 
KarriereKanonen 2005! Det er jo næsten ikke til at få armene ned over (eller rundt om, eller hvad det hedder). Vi sender al den gadekredit der kan ligge på DR for at vælge Magtens Korridorer, for det er jo virkelig optursoptur, for os der har forsøgt at forklare omverdenen hvorfor de er fede, og hvorfor i alverden vi gad at gå til koncert med dem. For ikke at gentage alt på DR, så læse
HER. Vi er igang med at undersøge hvornår de bliver spillet i radioen, og hvad der skal ske mere.

MAGTENS KORRIDORER goes Herning/Fermaten
Ad omveje har vi fundet ud af, at MK spiller på Fermaten d. 24. marts.  Det bliver så stort. Iflg. deres hjemmeside koster det 80 kr. og det hedder KarriereKanonen live. For de 80,- bobs får man vist også en Coolville koncert med. Af en-eller-anden grund, skal man lede virkelig længe for at finde en ref. til Magtens Korridorer på deres hjemmmeside - rimeligt tyndt. Men hva', det er jo heldigvis ikke Webmasteren vi skal til koncert med. 

2005 bliver Magtens Korridorer-år, vi er i himlen, og nu skal der pop-renses ud, big time!!

NYE NYHEDER, OG SÅ OM RADIOEN - mar. 2005 #1
Magtens Korridorer er blevet udtaget til Karriere Kanonen - det er så godt som sikkert. Vi  har fået oplysningerne fra en nær ven af bandet, som i sin fede brandert ikke kunne holde tæt. Det siges at de har været i studiet med producer Rune Westberg (har lavet ting med Beth Hart, Sabia, mm.) og indspillet to sange. Rygtet siger, at det skulle være to numre, som faste Mk-fans allerede kender, men hvilke ved vi desværre ikke. På DR's hjemmeside, kan man bare se, at der står KarriereKanon for sidste år, og så at der kommer et program d. 3/3 om KarriereKanonen 2005. Det må vi jo høre, og så se hvad det bringer. Det ville være på tide at nogen (DR fx) løfter Magtens Korridorer op af rendestenen, og vist hvorfor vi er mange der synes det er både unikke. Hvis DR virkelig har valgt dem, så ender det sgu med at vi betaler licens, for det er sgu public service helt ud i hjørnerne!

PAS PÅ MALINGEN ER VÅD - feb. 2005
Først vil vi sige velkommen til GigaFan.dk som det nu hedder. Spindet her, har præcis det samme udgangspunkt, men adressen er sgu noget lettere end den gamle "home6.inet.tele.dk/fan". Nu har vi simpelthen købt et rigtigt fint navn, og det blev som du ser gigafan.dk (efter en rimelig unfair slåskamp på redaktionen). Men velkommen alligevel, og næsen vokser jo fast igen - lidt skævt, men fast...

1)

Vi er blevet udnævnt til den helt officielle uofficielle Magtens Korridorer fan-side af en pattestiv guitarist på Märkbar en sen torsdag aften. Vi har heldigvis ikke forpligtet os på noget, så vi skriver stadig hvad der passer os. Ok, så det er måske mere sådan en betegnelse, en titel, men det tager vi med.

2)

Vi har fået det her her spritnye sted. og og og....

3)

Det ser ud til at MK har fået EN NY TROMMESLAGER!! Vi var jo egenlig ret godt tilfredse med den gamle, men nu er der altså nye boller på suppen. Manden hedder Anders og af hvad vi har hørt så lyder totalt godt. Vi kan ikke blære os med, at vide så meget om ham endnu, men det kommer. Kender du ham, så skriv til os.

 

 

12)

og så lige på rygtesiden; de der rygter fra julen, de går altså ikke væk. Der er noget med en single, og titler som "Nordhavn-station" blir også ved med at fise rundt. Vi skal nok komme tilbage når vi ved noget mere.

Jeps, men så godt nytår, så og tjek lige den nye mand Anders - det kan være han kan lokke de der slappe drenge ud af busken og udgive noget musik til os dødelige.

JUL - OG HVA' SÅ!? - dec. 2004
Ja, og det blev endelig jul. Og det er da OK, men vi har ondt i vores øre, fordi vi ikke kan få renset dem. Ja, på redaktionen står det så galt til, at vi nu bruger amerikansk skodrockbands som rensevæske til vores øregange. Vi vil have livemusik og vi vil selv bestemme hvem det skal være. Det skal være de herre som vi har oprettet denne side til (og om). Det er måske lidt tidligt at begynde at opsummere året der gik, men helt kort fortalt, så har der generelt set, været for få offentlige Magtens Korridorer koncerter. Og så synes den med pladen jo at være en evig tilbagevendende ikke-nyhed. Vi ved jo positivt at der ligger materiale til en plade (og mindst to singler!!) hvorfor sender de dem så ikke på gaden? De ved på den anden side jo også positivt, at vi er nogle stykker, som virkelig hungre efter noget lidt mindre pænt og mindre poleret. Hvorfor sender de dem så ikke ud? Vi kan ikke giver jer svaret, og vi er helt uforstående! Men tanker som at lave en "Landsindsamling til støtte for MK-udgivelser", stjæle musikken og udgive den som en total bootleg har da været overvejet her på redaktionen. Vi er ved at være desperate!

NY SINGLE? - sep. 2004
Sørme så, rygterne vil at Magtens Korridorer har været i studiet igen! Denne gang med materiale som var så friskt, at det ikke var færdig da de trådte ind af døren. Studiet skulle endnu endnu engang have været Sauna Recording Studios som vist også var rammen om "pladen der aldrig ramte gaden" eller "den hemmelige plade" som nogen ynder at kalde den (se nyhederne fra jun. 2003 hvor de første rygter om plade kom). Der skulle være valgt en anden producer denne gang, og der er sandsynligvis kun tale om ét nummer. Titler som "Nordhavn station", "Sondag i december" og "radio-sangen" er blevet hvisket i krogene. Som de vagthunde vi er, så vender vi selvfølgelig tilbage når vi ved noget mere.

RIGTIG, RIGTIG MaNGE - aug. 2004
 25.000 mine herre og damer 25 store, lige her mellem alle de andre. og så er det ikke længere siden end november '03 vi var under de 20K. Velkommen til alle de nye, velkomme til alle jer gamle (hedder det ældre, el. er det noget andet?). Velkommen til FanSpindet - i hvert fald, der!

ET RIGTIGT STORT GO'DAG - aug. 2004
Op på cyklen igen. Magtens Korridorer har fundet en ny trommeslager, så nu kører det igen. Manden hedder Jacob Storebjerg og han holder hele vejen! Første gang vi så ham på scenen, var til Mr. Cohen's afsked, hvor han spillede 1 el. 2 numre som opvarmning. Det var ikke rigtigt til at danne sig et klart billede af. Men nu har redaktionen set ham fylde en hel koncert, på det nye spillested Amaranto på Frederiksberg. Ok, det var tydeligt at han ikke er helt hjemme i numrene, men energien var der hele vejen, og den sidste finpudsning skal nok komme. Vi er glade :-D

Trommestilen er noget mere rock-agtig end man tidligere har hørt i Magtens Korridorer - noget som passer helt fantastisk ind i stilen. På redaktionen er vi overbevidste om, at det efterhånden er det hårde hold, der er samlet i bandet, nu vil vi ha' plade og koncert OG DET SKAL VÆRE NU!!!! nåh, ja og velkommen til Jacob, sæ'fø'li'....

ROD & FUCKUPs - august '04
Så skete det som vi ikke troede muligt - vi har gennem længere tid annonceret en koncert på en forkert dato! Tusind tak til ivrige fans - specielt Alan - som tjekker op på oplysningerne her på siderne. Koncerten på AMARANTO er rykket til lørdag d. 14. august. Guitaristen Rasmus fra bandet siger i en mail til FanSpindet "Vi kan ikke helt sige hvor fejlen er opstået, men indtil for nyligt mente vi, at vi havde en aftale d. 13. august - men det er altså d. 14!" og senere "Vi er ret kede af det, for det er et forholdsvis nyt spillested og med en gal dato, håber vi ikke at alt for mange render forgæves". 

Ja, sådan er det altså rimeligt bittert, og vi er også noget kede af det. Så håber vi bare at det er tids nok med denne oplysning. Det må I rundstykke... 

SOMMERFERIE - juli 04
Vi sagde det jo - der sker ikke en skid, eller noget som helst andet for den sags skyld! Læs de gamle nyheder - dem fra juni... eller få et liv!!

ET SIDSTE STORT FARVEL - juni '04, part #3
Vi har netop modtaget følgende korte meddelelse fra bandet, Niklas fra bandet skriver til os: 

"Heps! Kom og vær med til den sidste MK-fest med Martin Cohen bag trommerne. Som du nok har hørt, er Lars Ulrich jo blevet syg... Så kom og sig pænt farvel. Og måske er du så heldig at få lov til at møde vores NYE trommeslager!? Vi ses!".

Det bliver altså muligt - for sidste gang - at høre Magtens Korridorer med Martin Cohen bag trommerne! Dagens positive nyhed. Dagen skulle være allerede d. 17. juni og så Sofiekælderen i KBH (se kalenderen), et af de steder hvor bandet har afleveret deres bedste præstationer! Vi ses på Christianshavn!!
... hov, hvad er det med "vores NYE trommeslager" - noget skal undersøges!


HVOR DER BLIVER RØGET ER DER NOGEN DER HAR ILD
eller hvad det hedder - nr. 2, juni '04, part #2
Martin Cohen, trommeslageren der var med til at forandre Magtens Korridorer, forlader bandet.

I maj tydede meget på, at Hr. Cohen var på vej ud, nu viser det sig at være helt sandt (ja, ja, vi har næse for den slags). Han angiver "hensynet til familien og nærmeste naboer" som årsag til hans alt for hurtige exit. En afsked som vi virkelig begræder her på redaktionen. En afsked som man nægter at tage, men som man til sidst må æde, for igen at blive et helt menneske, og kunne frigøre sig fra tanken.

Onde tunger vil sige, at det lå i kortene, og at Martin fra starten ikke ville være med i bandet. Kan man huske de glædelige nyheder fra oktober 2002, kan man også huske en Martin iklædt nogen dele forbehold overfor d'Herre Magtens Korridorer og musikken der bliver udgydt. Men han har hængt ved, og han har haft sin klare indflydelse på bandet, og sat sit tydelige fingeraftryk på alt nyt materiale og hovedparten af det gamle. En virkelig bedrift. Spørgsmålen hober sig op. Hvad skal der nu ske med bandet? Hvad skal der ske med den alledere indspillede plade? Hvad er udsigterne til at jeg vinder i næste uges LOTTO? Vi ved det ikke!

Fra dette site - samlingsstedet for hele verdens Magtens Korridorer-fans - skal der lyde et tak for slagene, de lå hvor de skulle. Du kom, du spillede, du gik! Må lykken klæbe til dig!

RYGTET DER IKKE VILLE FORSVINDE - nr. 1, juni 2004
Så sikkert som ammen i kirken (i Tårbæk) skulle det være, at trommeslager Martin Cohen forlader Magtens Korridorer. Som vi skrev allerede i maj-nyhederne, var ordet på gaden, at Martin Cohen var ved at forlade bandet, men dengang var det bare løse rygter. Nu er der desværre kommet mere til. 

Efter hvad FanSpindet erfarer, så har Martin ikke øvet med Magtens Korridorer i mere end en måned. Bandet skulle i samme periode, have set sig om efter andre potentielle emner, som så skulle have været til bajer og gang i den i øveren, for at se om de kunne stå distancen. "Det er jo et overvejende lortet rygte" som det blev sagt her på redaktionen. Og det er det vel også. Men på den anden side, kunne det måske afkræfte nogle af de mest dommedags-agtige, nemlig at Magtens Korridorer helt var ved at gå i opløsning. Og målt i det forhold, er det vel et slags ok rygte - omen med en noget bitter eftersmag!?

HEY HOV, PLUDSELIG SKINDER SOLEN & FUGLENE SKRIGER - det er jo maj 2004!
Ok, vi holdt fest på redaktionen, ikke at der var noget at fest over, men måske derfor. Vi gik alle sammen hjem, og ingen kan huske hvem der smækkede døren. Det er også lige meget, men nøglerne lå der inde, og så var det ellers rundt i byen og samle flasker ind til en låsesmed, og han er sgu dyr, og efter "plonk" og dåser, er der ingen der smider deres tomme mere. Nå, men nu er det maj, og vi er kommet ind, og er tilbage...

Vi tror nok desværre, at vi er tilbage med lidt blandede nyheder. Rygter vil vide at trommeslager Martin Cohen ser sig om efter udgangen. Det vil være virkelig rædselsfuldt, for han er et stort talent og fantastisk groovediktator som tingene er. Vi håber selvfølgelig ikke at det er rigtig, men vender tilbage så snart vi ved noget sikkert (eller usikkert for den sags skyld).

Ellers har vi kun løse rygter igen igen. MagtensKorridorer.dk er igen begyndt at røre på sig, og det seneste er, at sitet kommer i luften denne måned. Det er første gang der er kommet en konkret dato, og vi tager det da også med ophøjet ro. Vi vil se det før vi tror det, for tror det det gør vi ikke rigtig.

PROBLEMER, PROBLEMER, PROBLEMER-feb. 2004
... livet er fuld af dem, og her på Spindet samler vi på dem.
Først gik chat-roomet ned (det er det sådan set stadig), og da vi skulle til at rette det, gik pc’en ned, eller rettere vores forbindelse. Fedest, pisse velkomme år 2004! Nå, men nu ser det ud til, at vi nu kan rette på FanSpindet, og det er jo så fint nok, men om vi kan få chatten til at virker igen, ved vi ikke lige nu, altså.

Nå, men et nyt år truer med FanSpindet som førende MAGTENS KORRIDORERHov, det blev sgu lidt rystet. Foto: Rasmus Rasmussen kilde. Hvis vi lige skal gøre lager op, så er vi stadig konge-sitet (generelt og) når det gælder fan-info om undergrundens ukronede konge! De styrer, vi styrer! Sidste år ”åbnede” MK jo et officielt site, men det holder da ingen steder, og er forsat lige så goldt som ædru piger blandt virkelig stive drenge. Så vi føler os stadig ikke truet fra den kant.

Der har været en del rygter om MAGTENS KORRIDORER; den (måske snart) kommende plade, at de skal spille udenlands, at der kommer en koncertvideo, at der bliver arbejdet på en musikvideo, at der er kommet nye overfede numre på plakaten. Vi kan kun sige, at vi har hørt det samme, og at det lugter af ”rigtigt” alt sammen. Vi lover selvfølgelig, at vi melder ud, så snart vi ved noget.

Og nu da I derude så kom først (og bedst) ind i det nye år, så vil vi kigge i spejlet og sige ”Velkomme FanSpindet, velkommen til år 2004, med alle de problemer det så gir”!

PS. Husk at tjekke kalenderen der er flere koncerter i vente, billedet er fra ”Den våde høne” feb. '04.

Tidligere nyhederne:

2oo3
20o2

2o
ol
20
o0