20o3

nyheder 2005

2002 2001 2000

PLADEN VI IKKE MÅTTE FÅ part #2 - dec. 2003 (læs part #1)
Hey, der var lyd fra dem der har magt til at give os gaven vi ønsker – LP'en med Magtens Korridorer anno lige nu!! Af en mail stilet direkte til direktionen her på FanSpindet, kan vi nu berolige alle ved at fortælle, at planerne om en pladeudgivelse (af et rigtigt nyt album), stadig lever og bliver næret. Trommeslager Martin Cohen skriver; ”Jeg kan se på jeres for grineren site, at I er ved at blive lidt utålmodige omkring vores næste CD-udgivelse. Det er skide fedt at der er nogle der går så meget op i det - det er virkelig benzin på bålet for os i bandet, når vi kan se at I glæder jer så meget”. Martin skriver videre; ”Vi er selv lige så spændte og håbefulde med at få vores lyd i æteren, men det er jo ikke os der bestemmer hvornår der pludselig er hul igennem. CD-en skal NOK udkomme og jeg lover at I skal være de første til at få det endelige materiale”. Hæ fik i den derude – vi får den først!
Selvom ovenstående er ligeså løst som fast, er vi herfra blevet enige om, at når de arbejder på det i deres ende, så kan vi også udvise (lidt) mere tålmodighed. Ja, forventningens glæde, og alt det der... men med alt den forventning, er der sgu også plads til et ret godt album efterhånden.
Nåhh ja, og så skal I jo måske også lige have lidt af det sidste af mailen med; Hr. Cohen; ”...en stor tak fra os alle i bandet for jeres kæmpe arbejde med sitet. Det er skide godt arbejde! Vi orker næsten ikke at få vores eget site op at ringe, for det vil jo være ret svært at komme op på siden af jeres standard”. Tak er kun et fattigt ord, men vi tager gerne mod almisser...!

Martin kan i øvrigt også fortælle at de har barslet med et navnetræk, som du ser her. Vi ved ikke hvad skrifttypen hedder, New Viking Metal, måske... 

 

NYHEDERNE VÆLTER IND - nov. 2003
Det er jo helt for vildt, men de gode nyheder nærmest vælter ned over os. Vi tager den slatne først:
FanSpindet har fået et
forum"Du finder det på forsiden, på køl ved siden af mælken", ehem! ja altså, du ved, sådan et sted, hvor du kan skrive lige det, som du har gået og tænkt over. Ordet er stort set frit, bortset fra hvis dit indspark falde i kategorien ”Det der, det er simpelthen for; latterligt, kedeligt, overflødigt, intetsigende, fejlplaceret til at så på de her sider”, eller hvis redaktionen iøvrigt bare ikke synes at det skal stå der. Men fyr den af. Skriv noget om/til Magtens Korridorer og/eller FanSpindet

ja, ja jeg sagde den var slatten. Nå, ja. Den anden nyhed, som virkelig er en nyhed, er, at vi har rundet de20.000unikke besøgende på FanSpindet. Tænk engang på mindre end 3 år, har mere end 20.000 browsere åbnet FanSpindet, for liiige at se om der skulle være kommet nyt, og for at gøre et nyt forsøg på at finde rundt i de usammenhængende sider. Mere end 20.000 gange med alle de forskellige udseender siderne her har haft i gennem tiden. Man bliver jo helt... nej, det må du undskylde... havde ellers besluttet ikke at tude.... undskyld...men tillykke med os, altså...

PLADEN VI IKKE MÅTTE FÅpart #1- nov. 2003 (se også part #2)
Nu har vi ventet og ventet, og kun små dryp har vi fået, en lille flig er blevet smidt til os, vel vidende at det ikke kunne give os rigtig næring. Og for at gnubbe salt i håret, så er Magtens Korridorers nye (uudgivede) plade også blevet anmeldt på hele to musikhjemmesiden SoundVenue.dk og på MyMusic.dk!! Og for at gøre ondt større så får den fed kritik og 4 ud af 6 mulige! Hvorfor må vi andre dødelige fans der græder os i søvn hver nat, ikke beriges med pladen HVORFOR KOMMER DEN IKKE I HANDLEN?

Som et lillebitte plaster i håret kan man faktisk også på Soundvenue.dk (se i venstre side) høre tre af de nye numre fra pladen (OG DE HOLDER!) – pladen som vi ikke må få! 

- gi' noget jeg ved I har...

STÅR SOM STØBT I BETON - okt. 2003
OK, vi tager en af de mere indadvendte, en af dem som måske kun glæder incrowden – ægte MK-nørder. Men hvem ved, sikkert vigtigt i det store billede:

Magtens Korridorer har flyttet øver (=øvelokale, red.), og stedet er denne gang blevet en betonbunkers inden for voldene i hovedstaden. Efter hvad rygtet vil vide, kan den tåle en direkte træfning af et kærnevåben af ældre dato, men skulle ud over det, være noget nær uegnet til at spille rytmisk musik i, da der er fugtigt, lavloftet og ikke ejer noget der minder om effektiv udsugning. Flytningen til det nye sted, sker i protest mod MK’s tidligere øvelokale på Nørrebronx, hvor der ifølge rygtet skulle være en høj luftfugtighed, meget lavt til loftet, og meget dårlig indeklima.

NU OSSE MED TV - sep. 2003
Du skal se fjernsyn d. 8. okt. Du skal se DR2 og du skal se Hjemmeservice! Det ved vi - for vi ved nemlig osse, at Magtens Korridorer har været hjemme hos Mik Schack og spille, mens han lavede mad. Nu er Magtens Korridorer måske ikke lige taffelmuzak, og det er uklart om Mik har overvejet hvad han har sagt ja til. Men det bliver helt sikkert en oplevelse (og når du det ikke, så genudsendes det allerede torsdag den 19/10 og søndag  12/10!).

PUMPEHUSET OG AFTERPARTY - sep. 2003
Så skal der stryges pressefolder og pudses sko - vi skal i Pumpen og se Magtens Korridorer! Ja, det er allerede på fredag at Magtens Korridorer spiller i Pumpehuset, og koncerten er totalt udsolgt. Vi
harheldigvis købt billetter, så vi kommer, hæ, hæ. Nå, men til alle jer derude som ikke har, og som morderlig gerne ville ind, kan vi komme med en lille trøstepræmie, frisk fra fad - men husk, det er en hemmelighed: Magtens Korridorer HOLDER AFTERPARTY PÅ TEMPEL BAR PÅ NØRREBROGADEahhh, det var godt at få ud! Det er ikke officielt, men nu er det her jo altså et FanSpind, og sådan noget skal man jo skrive, når man ved det... ja, det forpligter jo! Vi må jo tænke på vores læsere. 

DET STORE I DET SMÅ - aug. 2003
Måske er det ikke noget særligt - og så alligevel! Når man nu ikke kan finde de helt store nyheder, så må man jo træde et skridt tilbage og grave lidt efter tingene. Og se, under denne våde sten der, der ligger noget!! 

Denne ubetydelige site har rundet de 18.000+unikke besøgende. Noget som jo altid varmer her på redaktionen. Ved årsskiftet havde vi haft sådan omkring 12.000, hvilket jo så er 6.000 besøg siden starten af året. Vi er sgu meget godt tilfredse - sådan på en lidt død nyhedsmåned.

I SANDHED EN STILLE MÅNED, SOMMERFERIE!? - aug. 2003

NYT OFFICIELT MAGTENS KORRIDORER-SITE – juL. 2003
Så er det ved at være sket med at være enerådig med de friske MK-nyheder - eller er det? Det ser sørme ud til at Magtens Korridorer åbner et officielt site!! Ja, du læste rigtigt, deres helt eget ved navn www.magtenskorridorer.dk. VI byder selvfølgelig det nye site velkommen og de linker da også pænt til os, men nu de skal ikke tro at vi lægger os om på maven, bare fordi de kommer her og trænger sig på. VI VAR HER FØRST!!
Nu er det godt nok et officielt hjemmehørmer de ser ud til at strikke sammen, men der har igennem tiderne været rigtigt mange forskellige bud på et MK-site, og det er ikke ret mange af dem der har overlevet i det lange løb (bortset fra os, SÆ'FØ'LI'!) se bare linksiden. Og i al beskedenhed runder vi da også pt. de
17500 unikke besøgende i FanSpindets (små 3-årrige) levetid og det er sgu da ret godt, hva!?
Nå, ja, men tillykke med det da, så! Vi er ikke for små til at byde velkommen. Der er plads nok herude i kybernetikrummet, men derfor skal den jo ikke fyldes med lort. Vel(be)kommen! 

-hvem sagde "bitter" over vi ikke var inviteret!?

SÅ LANGT SÅ GODT – jun. 2003
Pladen er færdig – og så alligevel ikke. Vi har længe vidst at Magtens Korridorer ville udgive en plade i år, men bare ikke rigtigt hvornår. På redaktionen har vi satte vi os for at følge lidt mere op på den sag:

Det viser sig, at der er optaget 11 numre under ledelse af den svenske producer Magnus Groth (kaldet BigMac). Numrene er også mix’et færdige, og her skulle man så tro at pladen var færdig, men nej – den skal liiige mastres først?!
Uden at skulle til at forklare noget som vi heller ikke forstå, så betyder det at lydsporene skal igennem endnu en proces, før man kan trykke og udgive den. ”Vi vil gerne have mastret den i det samme studie hvor vi har lavet optagelserne (Sauna Recording Studios; red.), men det virker som om, Magnus får det fysisk dårligt når vi kommer ind af døren” siger Rasmus til FanSpindet ”Sådan går det hver gang nogen forsøger at tåle os i længere tid af gangen - vi tager det ikke så personligt mere”. Rasmus tror at ubehaget kunne mildnes med lidt auramassage, et par varme knus og rigeligt med rødt kød, men siger også at tid måske også kunne have en gavnlig effekt. Hvornår den svenske producer Magnus Groth kan samle sig om sidste etape, står forsat hen i det uvisse. ”Jo, og så mangler vi jo for resten også lige et pladeselskab som vil udgive os – kender du et der vil..?” tilføjer Rasmus. Aaahhhhgg!!
tanken er ulidelig! En stort set færdig plade ligger klar til nydelse, med to skub og et cover, så var den der - lige til at sætte ørerne i. KOM NU!! Vi mangler den!

NÅR DR KAN, SÅ KAN VI OGSÅ - maj. 2003
Ja, det er jo så populært - det er ikke særligt godt, men det er populært, public service, altså. Forleden blev jeg besnakket af MK's benhårde manager, som sagde "
GF jeres sider ligner lort, og man kan ikke finde rundt i dem. Som manager kan jeg ikke acceptere, at den absolut største fanside er så vanskelig at finde rundt i SÅ GØR DOG NOGET!". 
Ok, ok, vi hører dig! Det vil vi også gerne. Vi tænkte "overskuelig" det er noget med ikke at ændre alt for meget, så vi holdt fast i det gamle look. "Nagivation" det er noget med knapper, så her er
som man kan trykke lidt på, hvis man føler sig lost - personligt synes jeg ikke det hjælper det store... 
Det tredje vi tænkte på, var måske at samle nogle af de mange bidrag, som er sendt til disse fansider ét sted. Yes mand - public service så det står - et bibliotek. Efter ekstrem lang udviklingstid har Biblioteket nu åbent 24-7 og er en stadig voksende samling værker af stor litterær og kunsthysterisk værdi. Som en ekstra detalje kan man altid finde biblioteket ved at klikke i menuen til venstre (asser til venstre, set fra dig, ikk') - så har du altid adgang til det hele. Tænk, at alt det sort på hvidt, kan være så spraglet, jamen, jamen! Og husk så: Der skal være stille på læsesalen!!

DE SIDSTE SKAL BLIVE DE FØRSTE, HA!- apr. 2003
Vi plejer at bryste os af at være blandt de første der lækker inside stof om Magtens Korridorer. Og selvom det er gået galt et par gange, kan vi nu fortælle en af de større nyheder - før alle andre - også før medlemmer af bandet selv kender til dem. Sådan! I en meddelelse fra et af bandmedlemmerne (vi siger ikke hvem, red.) står der at der nu bliver lavet en CD af en acoustic unplugged koncert tidligere i år. Pladen er optaget og mix'et af bandets tidligere guitarist J. Ihlemann, og indeholder 12 numre fra den eksklusive koncert. Som de første overhovedet kan FanSpindet præsentere coveret på udgivelsen, der ligesom demo-cd'en har det for fede grafiske snit!! Tjek plader ud for at ser den nye kreation.

... AMEN I KIRKEN - apr. 2003
Jo, det skulle være ganske vidst. Magtens Korridorer
er gået i studie - og rygtet siger at de optager materiale til en hel skive!! Redaktionen erfarer at det stadig er usikkert hvilket pladeselskab den bliver releaset på, men de skulle være i forhandlinger med forskellige steder? Optagelserne sker i Sauna Recording Studios i København, og skulle efter hvad vi hører, være med den svenske producer Magnus Groth som indpisker! Der er ingen releasedato eller officiel udmelding fra bandet endnu - så vi venter med spændsel.

SYN FOR SAGEN - mere fra Django- mar. 2003
Nå, men vi ville bare sige, at vi har krydret Django's artikel fra Rødby-festivalen med lidt billeder og et ekstra afsnit der er sendt til mig. Ikke noget særligt, bare sådan lidt ekstra... øhm, ja... hej igen!

HVAD SKER DER HER!? - mar. 2003
Selvom vi ligger i nyhedernes overhalingsbane er vi blevet overhalet indenom - tingene sker hurtigere end vi kan nå at fortælle om dem... 
Magtens Korridorer spillede for nylig en virkelig
fed koncert på Stengade i KBH. Koncerten blev optaget, og man (Vi, os her på red! red.) regnede med at skulle nye godt af livelyden, og at vi selvfølgelig skulle være blandt de allerførste når den ramte gaden. Den har ramt, bare et stykke fra der hvor vi sidder, og måske bliver den liggende der for altid. Sur røv, og hvorfor? Det ville vi gerne vide, og fik fat i Terkel fra bandet, og han kom med følgende forklaring:
"Det er fordi Niklas vil se REM på Midtfyn til sommer, men han har ingen penge - heller ikke til sommer. Men hvis vi nu så selv spillede på Midtfyn, kunne han måske få noget turen betalt. Så det er i virkeligheden et hjælpeprogram, og så havde vi valget mellem det og en landsindsamling". Demoen er altså sendt til Midtfyn, "Hvor  de sikkert bruger den som bordskåner" siger Terkel. Så den bliver altså ikke offentlig tilgængelig, i hvert fald ikke med det første. Vi andre må nøjes med at se på coveret, og på redaktionen siger vi ikke noget - vi vil faktisk slet ikke sige mere. Vi er nemlig bare fornærmede... 

 

"PLADE" - NU SKER ER ENDELIG NOGET - feb. 2003
Vi ved det, vi ved det, ok! Vi har sagt det før "Nu lugter det af plade", " Måske bliver det en julesingle" - og det r ikke blevet til andet end en firenumres live-ting, som man kun kan erhverve sig på den mest beskidte måde. Nå, men det betyder jo ikke at vi på redaktionen vil afholde os fra at sprede rygter: "MK GÅR I STUDIE!". Den skulle være ganske vidst - rygterne siger også at de begynder indspilningerne allerede i april i år. Det skulle gå hen og blive en rigtig cd med det hele allerede i år! Feedest! Det er jo klart nok, at der ikke er tale om en come-back, men for dem af jer som ikke har boet lige op og ned af livemusik-stederne, kunne det jo godt være, at det efterhånden er nogen tid siden, I har kunne nyde de fem fyre den af. Som arbejdsom SpindBestyrer, vil redaktionen her selvfølgelig gøre sit for at få et interview i hus. 
I STUDIET, ER DU KLAR OVER HVAD DET BETYDER? Ok vi laver lige en Bent Stuckert-analyse; Hvis det er rigtigt at de går i studiet, så betyder det formodentlig også at den nye trommeslager Martin bliver, og det er jo kun af det gode. Det betyder så sikkert også, at de har fundet både nyt materiale og en form i bandet, som passer dem alle sammen. Skulle det ende med en plade, betyder det i hvert fald også, at de kommer endnu mere ud og spille, hvilket igen betyder at flere af jer der håber på et genhør, får muligheden. Til sidst skulle man da også være et skarn, hvis ikke man sætte alt ind på at få dem at se på en festival i løbet af sommeren. Endelig, endelig, endelig - nu har vi sgu også ventet nok!!

Som de faste læsere har bemærket, har Hr. Django Turin beriget disse sider med sine skrifter, og den store succes vil vi nu følge op på. Da Magtens Korridorer var i Rødby i slutningen af sidste år, var Django med, og det kom der den her beretning ud af. Go' fordøjelse.

Sidst men ikke mindst; husk at tjekke Kalenderen, der er koncerter i sigte!!

VÆR VELKOMMEN NYTÅR HER- jan.2003
Ja, vi går ind i det nye år med næsten 12500 unikke besøgende i ryggen. Det overgår jo langt hvad man kunne have turde håbe på for sider som disse. Antallet af folk som hver måned liiige tjekker Det STORE FanSpind er støt stigende, og det glæder vi os jo selvfølgelig utrolig meget over her på redaktionen. Men også antallet af folk som bidrager til siderne er stigende. I den anledning skal der lyder et rungende
tak til alle som har skrevet ind til os med forslag eller anmeldelser. Vi kan kun opfordre flere til at sende ind, for vi accepterer det meste, blot omdrejningspunktet er om vores alle sammens fælles passion Magtens Korridorer.

LYRISK BERETNING om Fredericia-tur
En stor bidragsyder til siderne er Mr. D. Turin, som igen har taget en ordentlig slurp af alle husholdningskemikalierne og derefter skrevet en lyrisk næsten mytologisk beretning om hans og Magtens Korridorers tur til Fredericia sidste år. En fantastisk beretning om en fantastisk tur. Du bør (må, skal!) læse den fx her. (Advarsel! Bankansatte, bogholdere og andre uden et minimum af accept af det ikke-ligusterhverdagsagtige, bør tage psykedeliske medikamenter, før de begiver sig ud i denne afrapportering - andet vil kunne give alvorlige ildebefindende).

Så har vi kun tilbage og sige GODT NYTÅR! lad det bliver året hvor Magtens Korridorer endelige laver en plade!!