20ø1

Se nyheder 2oo3 2002

MAGTENS KORRIDORER PÅ ROSKILDE 2002!! - nov. 2001
Stem dem ind her Roskilde bandønsker 2002. Nu må det være MK's tur til at spille på den gamle festival. Som stor fan og Spindstyre for nærværende bytes, ved jeg at der er mange (inklusivt Ego) der gerne vil se Magtens Korridorer på Rååskæælløøø!! DET VIL JEG OGSÅ, MEN DET HJÆLPER IKKE AT SKRIVE TIL MIG! Nu har du og jeg chancen for at gøre noget aktivt for det! Klik på linket og skriv dit ønske under Danske ønsker 1:. så har DU gjort noget, alleder idag. "Sammen er vi mange. Hver for sig, er vi også mange, men bare på en anden måde... eller noget". KLIK KLIK 

RYGTER OM STUDIE!! - nov. 2001
DET ER FOR VILDT. Der er nu rygter i omløb om studiebesøg for Magtens Korridorer!! Jeg er altså ikke helt klar på om vi taler plade eller demo eller noget helt tredje, men der sker et-eller-andet. Jeg ved det er for tidligt at glæde sig, men jeg håber det største og tungeste vil ske. Jeg trænger - jeg længes - jeg VIL en ny plade fra MK :-D 

Magtens Korridorers pladeselskab "Nugat" lukker!! - sep. 2001
Så må vi tage det med!! Pladeselskabsdirektør Manager "T", der også er manager for Magtens Korridorer, udtaler i et interview:

"Jeg får lange råde hængeno.... ved tanken om at måtte lukke selskabet. Det er virkeligt ærgerligt!
Den smugle der er gået til øl, fisse og hornmusik, har ikke noget at gøre med de nuværende økonomiske problemer - pressens kritik på det punkt, har været helt over målet. Jeg mener, der skal jo også lige være økonomisk plads til at trække vejret."

Til det siger Rasmus fra bandet; "Det her får os ikke til at stoppe, nærmest tværtimod! Der kommer en ny plade i år 2002 - helt sikkert måske. Og det kan godt være at alle de mange penge egentlig var vores, men han har aldrig virket så glad, som op til lukningen, så hvad...".

Ny mand fundet - det blev en Niklas  - aug. 2001
Der er nu ingen tvivl længere, Magtens Korridorer har fået et nyt medlem - og han hedder Niklas! Jeg har nu selv hørt ham sammen med drengene, og det var rigtigt godt. Lidt mere indkøring, og MK kan nå nye højder!! Jeg glæder mig allerede :-)

Hvornår kommer pladen? - aug. 2001
Der er flere der har spurgt om en snart kommende plade. Og til det kan jeg kun sige, at efter hvad jeg har hørt, arbejdes der forsat på en plade. Som flere har nævnt kommer der stadig nye, rigtig fede sange, som man har kunne høre live. "Morgan" "Tilt" og lidt ældre ting som "Picnic" det er i hvert tilfælde plade materiale.

GF har fået internetforbindelse  - jul. 2001
Jeg har simpelthen fået mit eget hul til Internettet, så nu kommer der lidt mere gang i opdateringerne igen. Tak for alle de mails om opdatering I har sendt, og mindre tak for trusler og alt det andet bulls... fordi jeg ikke har været Johnny-on-the-spot med opdatering af Spindet - jeg gør jo det her af egen fri... og så videre - så forventningerne hos jer, må også være derefter. På forhånd tak.

Jacob forlader bandet, MK stopper?! - jan. 2001
-jeg tænkte nok, der var noget galt. Først var der det med, at de skulle holde "pause", og nu det her! Jacob 'Revolver' Ihlemann forlader Magtens Korridorer! Det virker som om det hele falder fra hinanden nu - og det ville jeg virkelig hade. Det ender med vi må sige farvel til et af de få bands, der gør noget andet en den "brede almindelighed" - og det er en fuldstændig grotesk situation! Jacob er en af de to grundelæggere, der i 1995 samlede hvad der senere skulle blive til et af de rigtig store blandt de små. Undergrundens ukronede stjerne. Jeg tror ikke selv han havde forestillet sig hvor langt MK ville komme, selvom drømmen nok har været der fra starten. Nu forlader han det, han selv har været med til at sætte i søen, og for mig at se en synkende skude. For det med bands som med (lorte-)parforhold - pauser en kun et pinefuldt langsommeligt dødsstød!! 
- fad start på et nyt årtusind. Fuck åsse!!

Se Nyheder 2000