20o2

nye nyheder

2oo3 2001 2000

OG SÅ VAR DER SLET IKKE PYNTET OP - dec. 2002
Vi ved det, vi er sent ude - men nu har vi fået pyntet op til jul, sådan lidt i hver fald. Magtens Korridorer - Det STORE FanSpindet har modtaget denne anmeldelse til FanSpindet på GigaFan@GigaFan.dk, af koncerten for et par uger siden på TEX i Kbh. Var du selv forhindret i at komme, synes vi du skulle læse den, den er intet mindre end velskrevet, og særdeles rammende. Tak til Jesper!
Hvis du vil læse flere anmeldelser, skal du se under Kalender. Under de enkelte spillesteder ligger de anmeldelser vi har modtaget her på redaktionen - der kommer stadig flere til...
Så skal det jo også lige nævnes, at disse beskedne sider har rundet besøgende
nr. 12000 vi på redaktionen er rigtig godt tilfredse. Det er jo ikke andet end tilbage i september i år at vi blev femcifret. 

NY PLADE I SIGTE, RØBER TROMMESLAGER - nov. 2002
Det er koldt nok til at fryse, men for tidligt til at tø fingrene op i et glas varm glôög - men det her skal nok give dig varmen tilbage i kinderne. Som første medie kan FanSpindet afslører: MK går i studiet i starten af 2003!!
Et totalt udsultet publikum får altså nu lov til at lugt til gryd
en. Selvom det ikke er første gang lignende rygter er gået, synes det at være mere konkret denne gang, de kommer nemlig fra hestens egen mund. Under overskriften "Spar sammen!" skriver trommeslager Martin til FanSpindet: "I starten af det nye år 2003 går vi i studiet for at lægge nogle af vores bedste numre ned på en skive". I den kortfattede meddelelse hedder det videre "Vi har masser at vælge imellem, så det bliver et festfyrværkeri af lyrik, rytmik og harmoni af en art". Det ved vi sgu godt - kom så i gang! Vi er blevet viftet om næsen med den plade i så lang tid, at vi næsten kan smage den. Som det også kan læses her på siderne, er bandet konstant løbet ind i forskellige genvordigheder, hvilket har betydet udsættelser og forsinkelser, men nu skulle den altså være der. Jeg tror Mutter må får en dejkrog til den gamle, i stedet for en ny håndmixer - for så er der til en skive i det nye år...
Hvis du vil have en forsmag på nye numre, så tjek koncertkalenderen

NÅR FANS GÅR FOR VIDT - nov. 2002
"Vi ved det, og vi er kede af det - og det skal ikke ske igen, men vi kunne ikke lade være!?",
citat FanSpindet!
Magtens Korridorers nye trommeslager Martin har indirekte rette henvendelse til sitet om brugen af hosstående billede. "Det er rigtigt at billedet ikke tilhører os, og heller ikke er sendt til os og slet ikke til brug for disse sider. Men nu fik vi endelig noget billedmateriale og så kunne vi altså ikke lade være - han ser jo godt ud - ham Marchello." udtaler FanSpindforstanderen. Nå, men det andet billede er sæ'fø'li' på plads igen og så skulle freden være genoprettet :-) Ok, så rundstykke, det var ikke med vanilje. 

NY MAND PÅ TROMMER - okt. 2002
Så er det uafviseligt - der er en ny mand bag trommerne i Magtens Korridorer og han hedder Martin Cohen. Rygter har der været nok af på det sidste, men nu er det altså det hårdeste faktum. Johan udtaler dog "han påstår at han ikke vil være med, men han kommer hver gang vi øver" - en sang som man også hørte da Niklas trådte ind i bandet. Det er ligesom om de ikke rigtigt vil være ved at blive en fuld og hel del af bandet!?  Med eller ej, så bliver det rigtig spændende at hører hvilken vej det rykker undergrundens uslebne juvel! Tjek i øvrigt kalenderen for der er nemlig mulighed for at hører ham live - ja, asså sammen med de andre. 
- vender tilbage når vi ved lidt mere.

BEDRE SEN(D)T END ALDRIG - sep. 2002
Anmeldelse: Firdobbelt koncert i Chr. beboerhus tidligere på året. Django Turin har forfattet en lyrisk og ganske enkel fantastisk gennemgang af aftenen - den er simpelthen smuk fra ende til anden. Mange tak Mr. Turin. Læs den HER
Fuck åss! Vi - dig og mig - har passeret besøgende
nr. 10000!! på denne ydmyg hjemmehørmer. Der er fest på redaktionen og gratis bajer. "Dette er i sandhed en glædens dag. Vi har altid vidst at det ville blive fabelagtigt. Men jeg må sige, og jeg taler på det ganske orkesters vegne, at det har overgået alle forventninger. Ikke mindst i kvalitet. Modtag vores hjerteligste lykønskninger!" siger Niklas fra bandet. Øhm, vi siger tak!

SLAP START - aug. 2002
Ja, jo så er vi jo i gang igen, her efter ferien. Og øhm, ja, hvad skal jeg sige... det er noget af en fuser a la tv-avisen i juli måned, at skulle skrive nyheder, for alle inkl. os her på redaktionen,, har været en masse på ferie. Så ud over et par overflødige feriekilo der sikkert nok bliver hængende helt til januar, er der ikke sket det fede. Niklas har været så venlig at informere at han nu spiller på 11're (strengetykkelse). Men det er jo nok også det vi lige kan komme i tanke om...                vender tilbage, oK.

Uhh, for dælen da. det skulle da lige være at Magtens Korridorer - Det STORE FanSpind snart runder sin 10.000'ende besøgende - så skal der være fest på redaktionen! se her

NYHEDERNE - jul. 2002

FIMSET ROSKILDEPROGRAM - jun. 2002 
Det er med den største skuffelse at se programmet for Roskilde Festival 2002. Hvordan i himlens navn kan det forsvares at Magtens Korridorer ikke spiller der. Tidligere på året gik der rygter om, at de måske skulle spille, men nej! Vi VIL se MK på Roskilde - man kan simpelthen ikke forestille mig et mere passende band på den festival. HALLØJ, festivalbooker, så vågn dog op!! -GF

"ULVEN KOMMER" - eller pladen, måske? - maj. 2002
De har godt nok sagt det før, men nu ser det ud som om der er ved at ske noget. "Det er rigtigt at vi har talt med flere lydstudier om at lave indspilninger." siger Rasmus fra bandet. Han fortæller også at bandet langt om længe, synes de har nyt materiale til at gå i studiet. Men det er svært at finde de rigtige omgivelser. Rasmus fortæller "Der er nogle rent fysiske ting der skal være i orden for at det kan lade sig gøre. For eksempel, må studieteknikeren ikke få det fysisk dårligt, af at være i samme rum som Magtens Korridorer i længere tid af gangen" - en ting der tilsyneladende er svær at opfylde. "Vi fandt ellers en der havde med adfærdsvanskelige børn at gøre, men det gik alligevel ikke". Rasmus håber på at starte indspilningerne allerede omkring midten af 2002, men en release-dato vil han ikke ud med -  eller også er det fordi han ikke ved det!?

MAGTENS KORRIDORER TILBAGE TIL VUGGEN!! - apr. 2002
Det ser ud til at Magtens Korridorer skal spille en "hemmelig" koncert på BioBar i København, der hvor det hele startede i sin tid. Ja, det var faktisk der Magtens Korridorer spillede sin allerførste koncert. Datoen er den 12. april  kl.~22.00. Biobar ligger på Sølvgade 83, i kbh, på samme hjørne som Botanisk have (gå ind ad proten). Rygtet vil vide at MK prøver at samle den gamle besætning (tild. bas og guitar). Vi ses der!

DET NYE LOOK - feb. 2002
Ja, så skete det ved den søde grød - en total renovation af Magtens Korridorer - det STORE FanSpind. Man kunne måske hævde at det mest er baggrundsfarven der er ændret, og det vil vi ikke være helt uenig i - men lidt har også ret. Vi er sgu selv meget godt tilfreds :-) Nå, men denne måned byder ikke på de store ting, faktisk skal vi helt til april eller maj før den næste koncertbegivenhed, hvilket jo selvfølgelig er en total nedtur (læs: nedtursnedtur, på den ufede måde). Så må vi jo hygge os med skiven i mens. Send mig en mail hvis du har noget på hjertet. Øhm, ja... det var vel egentlig den - for nu. hav en go dag.

MANGLENDE LYD - jan. 2002
Ja, øhm, altså der mangler noget lyd på den her side nu ikk'. Altså vi har gjort julerent i biksen og så røg de altså ud. Og nu er der sådan at vi sidder på en almindelig modemforbindelse, så vi lægger altså ikke lyden på lige med det samme (for den fylder helt vildt meget). Så'n er det så, ligenu OK?