år 2000 til forsiden år 2o00

Tilbage til nutiden

Pause i Korridorerne - dec. 2000
Rygtet går, at bandet holder en kort pause hen over Julen, og i hele Januar i det Herrens år 2001. Personligt har jeg rustet mig ved at lave en ekstra backup kopi, hvis originalen skulle blive for slidt i deres fravær. Bare nu pausen ikke bliver for længe...

Ny øver? -nov. 2000
For os der forsøgte at komme til groupie-øver hver den første torsdag i måneden, har det været lidt svært at følge med. MK har nemlig skiftet øvelokale igen, og i en pressemeddelelse hedder det "Vi blev nød til at skifte øvelokale af helbredsmæssige årsager - udlejer fik kvalme hver gang han hørte os øve". Korridorerne skulle holde til på Nørrebro for tiden.

Magtens Korridorer og Grand Prix? - Okt. 2000
Det kan godt være det her lyder for strange, men nogen siger at MK vil indsende et forslag til Melodi Grandprix! OK det har de faktisk gjort før, og desværre fået afslag - men hvem ved. Grandprix helt ærligt!

Plakat, og den holder
Magtens Korridorer har gjort det igen, de har lavet en plakat der holder 100. Den ligner noget den etablerede kunstnerverden kunne have barslet, bortset fra motivet. Den er meget Per Arnoldi'sk "uhh, det skal være så pænt"-agtigt.

Ny hjælpefunktion -september 2000
Vi har fået en del henvendelser, særligt fra ældre netborgere, der ikke kan finde ud af at bruge Magtens Korridorer - Det STORE FanSpind. Som en ekstra service, er der nu en guide til alle jer der synes det er lidt vanskeligt.

Og flere koncerter -august 2000
Du bliver nød til at kikke i koncertkalenderen, for de spiller måske lige ved siden af dig!

Lidt mere gang i den -juli 2000
nu begynder der at ske lidt igen. lige nu kender jeg til to sikre koncerter, og en måske'er, men må jeg vende tilbage med.

MK er flyttet -april 2000
Så skete det - ta' den. Magtens Korridorer er flyttet til et rigtigt øvelokale. Det har taget mig et stykke med
tid at tracke, men det skulle være ganske vist. De flyttede fra de mest fnaskfugtigeklamme kælderlokaler i Valby, til et rigtigt øvelokale på Frederiksberg!? Jeg frygter totalt for inspirationsgraden fra sådan et nyt sted, men man må jo håbe det bedste... Øvelokale, pha! hvor etableret!

Tangenter på MK -marts 2000
Så er der for alvor komme tangenter på Magtens Korridorer. Nu var der det både på den for fede Loppen-koncert og på Tex. Mer' af det - med lidt tilpasning, kunne det blive rigtigt fedt!!

First target down - marts 2000
Som ung dreng satte jeg mig et mål; hvis der
nogensiden skulle komme noget der hed computere -> internet -> HTML-kode + et rigtigt fedt bandt, så skulle siden jeg selvfølgelig skulle mastre, hitte over 1743 inden siden blev et halv år gammel! OK det var nok ikke så præcist formuleret, men nu er vi der... du og jeg, Alfred!! Jeg kan ikke lure hvad det er i glor på, men i gør det, og det er fedt!! Lad os i forening gå mod de 2K.

Mere hemmelig koncert! - februar 2000
Som fan kan det være ganske srt at holde tempoet,
når man har med store rockpoeter at gøre! Nu har jeg igen hørt om en hemmelig koncert (jeg mener den var privat!) lørdag d. 18/3-00. Skulle der være nogen der kunne bekræfte - eller endnu bedre, sende en anmeldelse, ville det være *fantastisk!!

Hurtige nyheder - februar 2000
Jeg tror jeg
ved den her før de selv gør, (jeg kender en der kender en) i bandet så jeg skynder mig at fyre den af. Fnaskhuset som Magtens Korridorer øver i, er blevet sat til salg - så bandet må se sig om efter nye omgivelser. Det skulle ellers være den fugtige kælder, der giver inspiration til mange af sangene, så det kan være at det går hen og bliver et problem på inputsiden!! – hvordan skal det ikke ende…!

MMere LYD til folket -januar 2000
Så kom det endelig - jeg fik taget mig sammen til at lægge lidt lækkert ud til pøblen - dig altså! Intet mindre end en diskografi med smagsprøver, som et feriekataloger med femminuttersture til Tenerif & Mallorca. Nyd det som det er,
og glæd dig til der kommer mere. Lyd - det er jo det vi er her for!!

G aven er masser koncerter i starten af år 2000!!!! -januar 2000
Sådan jeg har aldrig i min karriere som først megafan og derefter GigaFan oplevet så stor en optur - måske fordi dEt var på ryggen af en støørre nedtur... Der var lagt op til det helt store øv-ridt, da Magtens Korridorer skuffede,, ved ikke at lave deres julesang færdig (se nedenunder). Men så kommer det her -> det bliver for godt. Tjek spille-eventlisten... massere af koncerter, bland andet på LoppeN og Templet. Desværre spiller de kun på Sjælland - indtil videre, men det må man da bare håbe, at der bliver lavet om på - der er nogle aftener i nærmeste fremtid hvor jeg godt ved hvad jeg skal lave.... VI SES DER

Tilbage til nutiden